SIL 2018 Barcelona

La 20a edició del SIL es presenta amb el seu eslògan "El nostre èxit, que el teu negoci creixi", ja que al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció tot està enfocat i pensat perquè la teva empresa faci el màxim negoci.
 
Demà obre les portes el SIL 2018, la principal fira de Logística i Transport del Sud d'Europa, que celebra el seu 20 aniversari. Del 5 al 7 de juny, Fira de Barcelona, ​​ha decidit sumar els seus esforços al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​el seu promotor, per donar suport a les empreses del sector en la seva transformació digital i integració en la Indústria 4.0.
Segons els seus organitzadors, aquesta 20 edició té un 10% d'empreses participants amb 650, un 40% internacionals procedents de 41 països. El SIL 2018, que comptarà amb València com a comunitat autònoma convidada, presentarà 150 novetats d'empreses expositores en exclusiva mundial, 115 actes privats d'empreses i 27 sessions de conferències.
El SIL 2018 seguirà sumant sinergies amb la segona edició de eDelivery Barcelona Expo & Congress, la fira enfocada a la logística de lliurament a l'última milla com a clau del negoci de l'e-comerç.