Presentació

FIOSA és una empresa dedicada a l'Estantería industrial i a tot tipus de solucions per al emmagatzematge. La nostra empresa porta més de 40 anys oferint estanteries industrials, altells i entreplants, estanteries comercials, divisories d'oficina, i altres solucions per a l'emmagatzematge, amb l'objectiu de satisfer totes les seves necessitats, aportant la millor solució en cada cas.
Comptem amb fabricants i proveïdors amb dilatada experiència en el món de la estanteria i uns avançats mitjans tècnics que inclouen sistemes de fabricació realitzats sota els més rigorosos paràmetres de qualitat, avalats per la normativa internacional FEM, l'exigència ​​respecte a la qualitat i seguretat en els productes es tradueix en garanties d'eficàcia per als nostres clients.

Dins de la nostra gamma de sistemes de emmagatzematge, li oferim prestatgeries d'angle ranurat, prestatgeries sense cargols, de càrrega manual, prestatgeries industrials o de paletització, drive-in, pallet flow, bases mòbils, cantilever per l'emmagatzematge de càrregues llargues, armaris i taquilles, i la major varietat de sistemes d'entreplantes modulars.
Dins de la nostra gamma d'equipament comercial i d'oficina, li oferim prestatgeries comercials, mostradors, mampares divisòries, i mobles d'oficina.
Dins de la nostra gamma de solucions per a l'emmagatzematge, li oferim proteccions per prestatgeries, tancaments industrials, caixes i contenidors de plàstics i metàl·lics, carretons, escales, bancs de treball, etiquetes magnètiques.