SERVEIS

 PROJECTES I ASSESSORAMENT

El nostre departament comercial  es compromet a estudiar la millor solució que s'ajusti a les seves necessitats. Comptem amb el suport dels millors fabricants de prestatgeries metàl·liques per aconseguir la màxima qualitat i el millor producte.

 

 MUNTATGE I INSTAL·LACIÓ

FIOSA compta amb un grup de muntadors propis i qualificats. La seva experiència els permet muntar qualsevol sistema d'emmagatzematge garantint un muntatge perfecte dins del temps acordat, utilitzant tots els mitjans tècnics i de protecció.

 

 SERVEI POST-VENDA

El servei al client ha de brindar en tot moment, no només en el procés de venda i instal·lació, per això en FIOSA realitzem un servei post venda per garantir en tot moment que la instal·lació queda en perfecte estat i el seu rendiment és l'òptim.
 

 INSPECCIÓ TÈCNICA

Les prestatgeries es deterioren amb els anys a causa de cops produïts durant la càrrega i descàrrega. Per reduir els riscos i incrementar la seguretat és aconsellable fer inspeccions anuals.
  

 

 REPARACIÓ I MANTENIMENT

FIOSA li confeccionarà un pressupost sense compromís per a la reparació o substitució de les parts danyades de les prestatgeries del seu magatzem, que posin en perill l'estabilitat i seguretat de la seva instal·lació.

 

 DESMUNTATGE I TRASLLAT

Per a qualsevol modificació o trasllat de la seva instal·lació no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Li oferim un servei de desmuntatge i trasllat a les noves instal·lacions.