Prestatgeria Compacte

Vegi com creix la seva empresa

El sistema de prestatgeries per a paletització compacta o Drive-in, és la solució d'emmagatzematge ideal per quan s'han d'emmagatzemar enormes quantitats d'un mateix producte. La capacitat d'emmagatzematge del sistema de paletització compacta és superior al sistema d'emmagatzematge convencional. Són compatibles i combinables amb altres sistemes d'emmagatzematge, és molt freqüent combinar un sistema compacte amb un altre convencional o amb prestatgeries de picking manual.
La càrrega i descàrrega es realitza mitjançant carretons elevadors convencionals, els quals accedeixen per l'interior dels carrers de les prestatgeries.
Normalment aquestes prestatgeries s'utilitzen en sectors on el producte a emmagatzemar no sigui perible. Generalment per a l'emmagatzematge de grans quantitats però amb poques referències de producte (per exemple: begudes i conserves).

PROJECTES REALITZATS

Utilitzem cookies pròpies i de terders per al correcte funcionament i visualització del lloc web per part de l'usuari, així com per a la recollida d'estadístiques del seu ús. En continuar navegant, accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí i modificar la configuració.