LOGISTICS 2015

Ha celebrat la seva cinquena edició amb un 10% més d'empreses expositores, dues sales de conferències, la IV edició del Show Room i el Fòrum Tecnològic, i un nou espai dedicat als operadors logístics.
Logistics, que s'ha celebrat al costat de les fires Empack Madrid i Packaging Innovations, ha estat a més el marc escollit per a la presentació de 'Truck Art Project', una iniciativa artística en què participa Palibex, que ha convertit un dels seus camions en galeria itinerant per mostrar l'obra d'un artista.
L'esdeveniment ha comptat amb la participació de més de 300 empreses i més de 150 ponents nacionals i internacionals del sector, que van tenir l'oportunitat per debatre els reptes actuals, entre ells el nou rol del Supply Chain Manager, el packaging intel·ligent i la integració de nous materials i tecnologies.
La Fira Logistics 2015, que s'ha celebrat els dies 18 i 19 de novembre a l'Ifema de Madrid, ha inclòs la quarta edició del Fòrum Tecnològic, que ha comptat amb l'organització de Global Lean.

Utilitzem cookies pròpies i de terders per al correcte funcionament i visualització del lloc web per part de l'usuari, així com per a la recollida d'estadístiques del seu ús. En continuar navegant, accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí i modificar la configuració.