FIRES 2018

  • LogiMAT (Sttutgart, Alemanya) 13/03/18 - 15/03/18. 16a Fira Internacional de Solucions de intralogística i Gestió de Processos. Aquest esdeveniment és ara considerat com la fira especialitzada més gran del món per intralogística. Presenta una visió general completa del mercat, presentant tot el que és important per al sector intralogístic, des de l'adquisició fins a la producció i el lliurament. Aquí, a principis d'any, els expositors internacionals presenten tecnologies, productes, sistemes i solucions innovadors per a la racionalització, l'optimització de processos i la reducció de costos en els processos de logística dins de l'empresa.
  • CeMAT (Hannover, Alemanya) 23/04/18 - 27/04/18. CEMAT 2018 Hannover, és una fira líder mundial, que gaudeix d'una gran reputació entre els experts de la indústria, constituint-se com un aparador principal per als líders del mercat i les innombrables innovacions que es presentaran a Hannover.
  • SIL (Barcelona, ​​Espanya) 05/06/18 - 07/06/18. La fira internacional de la logística i de la Manutenció (SIL) a Barcelona, ​​es convertirà en el punt de trobada inexcusable del sector de la logística a tota la zona del sud d'Europa, la conca del Mediterrani, Amèrica Llatina i Sud-est Asiàtic, sent un veritable punt de referència, tant per a professionals com per a visitants en general, per aquest motiu en aquesta fira es donen cita les millors empreses i professionals del sector.
  • Empack & Logistics (Porto, Portugal) 19/09/18 - 20/09/18. La logística i l'envàs són qüestions cada vegada més importants en l'àmbit empresarial. És per això que gestors, CEO i empresaris consideren la gestió de la cadena de subministrament com una de les seves principals prioritats i estan cada vegada més alerta a l'evolució d'aquestes temàtiques, per poder així innovar i redefinir les seves estratègies de forma contínua. Els dies 19 i 20 de setembre, Empack i Transport & Logistics Porto reuniran a més de 4.000 professionals nacionals i internacionals a la recerca de nous productes i solucions que els permetin tenir un major control sobre els seus processos, disminuir riscos i aportar més avantatges al seu negoci .
  • Taropak (Poznan, Polònia) 01/10/18 - 04/10/18. Més de 24.5 mil metres d'espai d'exhibició en 5 pavellons reuniran a 500 expositors, que presentaran més de 450 productes nous. S'esperen 63.000 visitants. TAROPAK és la fira integral més gran que cobreix totes les branques de la indústria. Des envasos de vidre, paper i plàstic fins etiquetatge i emmagatzematge.
  • Logistics (Madrid, Espanya) 12/11/18 - 13/11/18. LOGISTICS & DISTRIBUTION evoluciona en sintonia amb la indústria, per això és capaç d'apropar-te any rere any i en tan sols 48 hores, les principals innovacions i últims desenvolupaments, les tendències i idees que estan transformant la indústria, als principals proveïdors del sector ja experts capaços d'aportar coneixement. +11.600 visitants professionals i +400 empreses expositores nacionals i internacionals avalen la trajectòria d'un esdeveniment que s'ha convertit en el referent anual de la indústria de la logística.
  •