Prestatgeries sense cargols

Aquests dos models de prestatgeria estan pensats per oferir als nostres clients un producte d'alta qualitat, el qual no necessita cargols per a la seva muntatge, a un preu econòmic.
La prestatgeria PRACTIC és una prestatgeria sense cargols, de muntatge ràpid i fàcil. Un sistema barat per emmagatzemar càrregues lleugeres en magatzems, oficines o tallers.
La prestatgeria MODULAR és un element imprescindible en multitud de tallers i magatzems del món. Aquestes estructures estan dissenyades per suportar fins a 250 kg per nivell, de manera que podrà emmagatzemar fins a 1.000 kgs per prestatgeria de manera sòlida i resistent.
 
Els dos models segueixen un estricte procés de fabricació d'acord amb l'actual legislació europea, estant els processos de fabricació de la marca acreditats amb la ISO 9001 per BUREAU VERITAS.
 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí