Prestatgeries sense cargols

Aquests dos models de prestatgeria estan pensats per oferir als nostres clients un producte d'alta qualitat, el qual no necessita cargols per a la seva muntatge, a un preu econòmic.
La prestatgeria PRACTIC és una prestatgeria sense cargols, de muntatge ràpid i fàcil. Un sistema barat per emmagatzemar càrregues lleugeres en magatzems, oficines o tallers.
La prestatgeria MODULAR és un element imprescindible en multitud de tallers i magatzems del món. Aquestes estructures estan dissenyades per suportar fins a 250 kg per nivell, de manera que podrà emmagatzemar fins a 1.000 kgs per prestatgeria de manera sòlida i resistent.
 
Els dos models segueixen un estricte procés de fabricació d'acord amb l'actual legislació europea, estant els processos de fabricació de la marca acreditats amb la ISO 9001 per BUREAU VERITAS.
 

Utilitzem cookies pròpies i de terders per al correcte funcionament i visualització del lloc web per part de l'usuari, així com per a la recollida d'estadístiques del seu ús. En continuar navegant, accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí i modificar la configuració.