Presentació

FIOSA és una companyia dedicada al disseny, comercialització i muntatge d'una àmplia gamma de solucions d'emmagatzematge. La nostra empresa porta més de 40 anys oferint sistemes d'emmagatzematge i exposició, altells i entreplantes, equipament comercial i d'oficina, i altres solucions per a l'emmagatzematge, amb la finalitat de satisfer totes les seves necessitats, aportant la millor solució en cada cas.
Comptem amb fabricants i proveïdors amb dilatada experiència i uns avançats mitjans tècnics que inclouen sistemes de fabricació realitzats sota els més rigorosos paràmetres de qualitat, avalats per la normativa internacional FEM, l'exigència respecte a la qualitat i seguretat en els productes es tradueix en garanties de eficàcia per als nostres clients.
 
Dins de la nostra gamma sistemes d'emmagatzematge li oferim prestatgeries d'angle ranurat, prestatgeries sense cargols, de càrrega manual, de paletització, drive in, pallet flow, bases mòbils, cantilever per a l'emmagatzematge de càrregues llargues, armaris i taquilles, i la major varietat de sistemes de entreplantes modulars.
Dins de la nostra gamma d'equipament comercial i d'oficina li oferim prestatgeries comercials, mostradors, mampares divisòries, i mobles d'oficina
Dins de la nostra gamma de solucions per a l'emmagatzematge li oferim proteccions per prestatgeries, tancaments industrials, caixes i contenidors de plàstic i metàl·lics, carretons, escales, bancs de treball, etiquetes magnètiques.

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí